یاربّ
یا فاطمه (س)
قرآن و عترت دو گوهر و یادگار گرانبهایی هستند که آخرین فرستاده خدا حضرت محمد مصطفی (ص) در میان امت به ودیعه نهادند و فرمودند این دو گوهر هرگز از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند. اکنون که سعادت دیدار جمال منور قرآن ناطق زمان را نداریم بر آن شدیم تا در صف ارادتمندان ایشان، طبق فرمانشان به احیاءِ امر اهل بیت (ع) اهتمام ورزیم.
مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه تهران، براساس اصلیترین رسالت انقلاب اسلامی ایران و در راستای رسالت جهانی دنیای اسلام مبنی بر پایهگذاری تمدن اسلامی مبتنی بر معارفِ وحیانی فعالیتهای خود را از سال 1377 با مرکزیت دانشگاه تهران آغاز نمود.
مدرسه دانشجویی علوم اجتماعی (ابرار)
در راستای تشکیل جمع های ربانی و امت توحیدی حول محور امام، می تواند با:
- شناسایی ظرفیتها،
- آسیب شناسی و رفع موانع ظرفیتها برای تشکیل امت
- برنامه ریزی برای شکوفایی امت
- محور نمودن ولایت و عدالت اجتماعی برای استقرار امت
- و در نهایت نظام سازی جدید با محوریت ولایت برای رشد امت،
ظرفیتها را ارتقاء داده و با ایجاد ظرفیتهای جدید این هدف مهم را محقق نماید. در مسیر تحقق این غایت همه هستی نیز در این راستا هماهنگ شده و مختصات و ظرفیت عالم تغییر می نماید.
مدرسه دانشجویی خانواده
غایت مدرسه خانواده طراحی نظام و سیاستها و راهبردهای آن در راستای تحقق و پیاده سازی قرآن و فعالیتهای قرآنی در عرصه خانواده در همه عالم میباشد؛ تا به این ترتیب اصالح و ارتقای ظرفیت انسانها و جامعه برای تجلی اسماء الهی و استقرار کلمه توحید در سرتاسر عالم، از هسته بنیادین اجتماع، یعنی خانواده، آغاز شود.
بدیهی است اجرای این سیاستها، منجر به جاری شدن نور خدا در خانهها و خانوادهها شده و در نتیجه شاهد شبیه شدن خانهها و خانوادهها به بیت نورانی رسول خواهیم بود . اعضای چنین خانههایی به صورت دائم مشغول به ذکر خدا بوده و هرگز هیچ رابطه و داد و ستدی مانع از اتصال آنها به حق نخواهد بود.
این مجموعه برای تحقق اهداف مذکور با محوریت قرآن و روشهای تدبر در این حوزه به تربیت متخصص و تولید علم در کارگروه های تخصصی ذیل پرداخته است.
- کارگروههای خانواده و بیت توحیدی
- کارگروه جوان و پیوند توحیدی
- کارگروه کودک و نسل توحیدی
- کارگروه سبک زندگی توحیدی ( بیوت نورانی )
و …
برای اطلاعات تکمیلی در مورد مدارس علوم اجتماعی و خانواده به فایل زیر مراجعه کنید: