مدرسه اهل بیت۱۴۰۳/۱۱/۱۷ ،۱۶:۳۶:۰۴ +۰۰:۰۰
قبلی
بعدی
نشریه کساء، شماره ۵۲، اسفند ۱۴۰۳

بسم الله الرحمن الرحیم الحمد لله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یا فاطر بحق فاطمه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها
اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاهٍ فیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فی‏ زُجاجَهٍ الزُّجاجَهُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَهٍ مُبارَکَهٍ زَیْتُونَهٍ لا شَرْقِیَّهٍ وَ لا غَرْبِیَّهٍ یَکادُ زَیْتُها یُضی‏ءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى‏ نُورٍ یَهْدِی اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثالَ لِلنَّاسِ وَ اللَّهُ بِکُلِّ شَیْ‏ءٍ عَلیمٌ (35)
فی‏ بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَ یُذْکَرَ فیهَا اسْمُهُ یُسَبِّحُ لَهُ فیها بِالْغُدُوِّ وَ الْآصالِ (36)
رِجالٌ لا تُلْهیهِمْ تِجارَهٌ وَ لا بَیْعٌ عَنْ ذِکْرِ اللَّهِ وَ إِقامِ الصَّلاهِ وَ إیتاءِ الزَّکاهِ یَخافُونَ یَوْماً تَتَقَلَّبُ فیهِ الْقُلُوبُ وَ الْأَبْصارُ (37)
لِیَجْزِیَهُمُ اللَّهُ أَحْسَنَ ما عَمِلُوا وَ یَزیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ وَ اللَّهُ یَرْزُقُ مَنْ یَشاءُ بِغَیْرِ حِسابٍ (38)

معرفی مدرسه اهل بیت علیهم السلام

آنچه باعث می شود یک جمع به بلوغ برخورداری از موهبت علم دست پیدا کند، اهلیت است. اهلیتی از جنس شیعه شدن و این همان غایتی است که برای مدرسه اهل بیت نبوت علیهم السلام متصور است.
این مدرسه وظیفه دارد جمع را اهلِ، بیت نبوت کند؛ “منّا اهل البیت” شدن را احصاء و عملیاتی کند. یعنی همه ی آنچه از بیت نبی انتظار می رود از اهل او نیز انتظار می رود.

در واقع خداوند با موضوع خانه و خانواده، توحیدی ربوبی خود را به شکل عملی به انسان نشان داده است. به عبارت دیگر یکی از راهبردهای تقویت توحید در زندگی اهتمام به خانواده طبق نظر خداوند است. یکی از مهم‌ترین آثاری که در اثر چنین توجهی حاصل می‌شود، حفظ و صیانت از فطرت سلیم انسان و شکوفایی و بارور شدن عقل او در پرتو وحی و دین است. همانطور که بی‌توجهی به موضوع خانواده باعث کفران نعمت فطرت و پوشانده شدن قوت عقل و در نهایت بی‌اعتنایی به وحی و دین است که چنین پیامدی محصول زندگی دنیاطلبانه غرب‌گرا و ملحدانه بی توجه به آخرت یا آخرت‌گریز است.

 نیروی متخصص مدرسه اهل بیت علیهم السلام علاوه بر شناخت مفهوم بیت ، خانواده ، نقش ها و جایگاهها در بیت و توان پیاده سازی این مفاهیم در خود و اطرافیانش و رشد و تربیت در خود و دیگران، می تواند این مفاهیم را در جامعه پیاده و تبدیل به یک جریان و نظام کند.
در این راستا زمینه های خروجی متفاوتی اعم از بحث “اجرا” ، ” آموزش” و ” پژوهش” در سطوح مختلف تعریف شده است تا زمینه های عملیاتی شدن سند خانواده توحیدی در عالم محقق شود.

مدرسه دانشجویی اهل بیت علیهم السلام از مجموعه مدارس دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام می‌باشد که با هدف تولید علم تخصصی بر مبنای قرآن و طراحی و انجام عملیات های تخصص محور در حوزه مباحث مربوط به خانواده در سطح جامعه قصد دارد تا فرهنگ خانواده توحیدی را از متن قرآن و سیره اهل بیت علیهم السلام استخراج نموده و با اشاعه آن انسان ها بتوانند به اهلیت و شایستگی ورود به بیت مطهر رسول و تشکیل امت واحده توحیدی برسند.

کارگروه های تخصصی مدرسه اهل بیت علیهم السلام

این مجموعه برای تحقق اهداف مذکور با محوریت قرآن و روش‌های تدبر در این حوزه به تربیت متخصص و تولید علم در کارگروه های تخصصی ذیل پرداخته است.

  1. کارگروه‌های خانواده و بیت توحیدی
  • کارگروه جوان و پیوند توحیدی
  • کارگروه کودک و نسل توحیدی
  • کارگروه نوجوان
  • کارگروه بیوت نورانی

 

بیشتر

نشریه کساء، شماره ۵۲، اسفند ۱۴۰۳

┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈‌  یا فاطمه  اللّهمَّ صلِّ علی فاطمهَ وَ اَبیها و بَعلَها و بَنیها و السّرّ المُستَودَعِ فیها بِعَدَدِ ...
ادامه ...

نشریه کساء، شماره ویژه، سالنمای ۱۴۰۳

┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈‌  اللّهمَّ صلِّ علی فاطمهَ وَ اَبیها و بَعلَها و بَنیها و السّرّ المُستَودَعِ فیها بِعَدَدِ ما احاطَ ...
ادامه ...

آئین‌نامه اجرایی مدرسه خانواده

بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السر المستودع فیها بعدد ما ...
ادامه ...

سال‌نمای ۱۴۰۳؛ اخبار منتشرشده در گاهنامه‌ی کساء

┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈‌ یا فاطمه اللّهمَّ صلِّ علی فاطمهَ وَ اَبیها و بَعلَها و بَنیها و السّرّ المُستَودَعِ فیها بِعَدَدِ ...
ادامه ...

ویژه برنامه‌های مدرسه خانواده در ماه مبارک رمضان

....┅━❀❀━┅ ﷽ ┉┅━❀❀━┅. مــدرسه خـــانواده برگزار می‌کند: «جلسات رمضــانیه» ✨«خانه‌ای به بــلــندای نـور» در محضر سور قرآن از اول ماه ...
ادامه ...

خانواده: تعامل، تربیت، توسعه(معرفی طرح‌های خانوادگانه)

┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈‌ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ ...
ادامه ...